DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2005, № 1 (14) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6376

Название: Новий сорт озимого жита як ефективний засіб підвищення зернової продуктивності
Другие названия: Новый сорт озимой ржи – эффективный способ повышения его продуктивности
The new winter rye variety as an effective method of increasing its yielding capacity
Авторы: Майстер, І. І.
Майстер, И. И.
Maister, I.
Храпійчук, П. П.
Храпийчук, П. П.
Khrapiychuk, P.
Судак, З. І.
Судак, З. И.
Sudak, Z.
Ключевые слова: сільське господарство
сельское хозяйство
agriculture
виробництво зерна
производство зерна
production of grain
урожайність
урожайность
productivity
Полісся
Полесье
Polissya
сортозміна жита
сортосмена ржи
renovation of winter rye
Issue Date: 2005
Издатель: Державний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Майстер І. І. Новий сорт озимого жита як ефективний засіб підвищення зернової продуктивності / І. І. Майстер, П. П. Храпійчук, З. І. Судак // Вісник ДАУ. – 2005. – № 1 (14). – С. 53–56.
Аннотация: Проведено аналіз ефективності впровадження нових сортів озимого жита в умовах поліської зони. Встановлено, що сортозміна жита забезпечує значно вищі прибавки урожайності у виробничих умовах щодо результатів, одержаних на сортодільницях при сортовипробуванні.
Проведен анализ эффективности внедрения новых сортов озимой ржи в Полесье. Показано, что в производственных условиях сортосмена ржи обеспечивают прибавку урожая на 30 и более %.
The paper analyzes the efficiency of introducing new winter rye varieties in Polissya. It is shown that under prodaction conditions strain renovation provides 30 percent yield gain.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6376
Appears in Collections:2005, № 1 (14)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
VDAU_2005_1_53-56.pdf312,04 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2021 Polissia University