DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2007, № 2 (19), т. 1 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6400

Название: Характеристика амінокислотного складу молока, отриманого від серопозитивних на лейкоз корів
Другие названия: The testimonial of aminoacid milk composition, received from seropositive on a leucosis cows
Характеристика аминокислотного состава молока, полученного от сероположительных на лейкоз коров
Авторы: Білик, Р. І.
Bilyk, R.
Билык, Р. И.
Ключевые слова: лейкоз корів
leucosis cows
лейкоз коров
якість молока
milk quality
качество молока
біохімічні дослідження
biochemical studies
биохимические исследования
Issue Date: 2007
Издатель: Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»
Библиографическое описание: Білик Р. І. Характеристика амінокислотного складу молока, отриманого від серопозитивних на лейкоз корів / Р. І. Білик // Вісник ДАУ. – 2007. – № 2 (19), т. 1. – С. 71–75.
Аннотация: Висвітлені дослідження амінокислотного складу молока, отриманого від РІД-позитивних та клінічно здорових РІД-негативних (контроль) корів чорно-рябої породи. Встановлено, що кількісний та якісний вміст амінокислот в білках молока РІД-позитивних корів зазнає змін та поступається у контролі, що знижує біологічну цінність харчового продукту.
The results of the study of aminoacid composition of milk from the RID-positive and clinically healthy RID-negative (control) cows bleak-white strain are represented. It was established, that the quantitative and qualitative contents of aminoacids in the milk, taken from RID-positive cows, has changes and renounces in control, which reduces the biological value of food stuff.
Представлены результаты исследований аминокислотного состава молока, полученного от РИД-положительных и клинически здоровых РИД-отрицательных (контроль) коров чорно-пёстрой породы. Установлено, что количественное и качественное содержание аминокислот в белках молока РИД-положительных коров имеет изменения и поступается таким в контроле, что снижает биологическую ценность продукта питания.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6400
Appears in Collections:2007, № 2 (19), т. 1

Files in This Item:

File Description SizeFormat
VZNAU_2007_2_1_71-75.pdf312,91 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU