DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Права, публічного управління та національної безпеки >
Кафедра економічної теорії, інтелектуальної власності та публічного управління >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7520

Название: Технології органічного виробництва у галузі кролівництва
Другие названия: Технологии органического производства в области кролиководства
Technology production of organic rabbit breeding
Авторы: Котелевич, В. А.
Kotelevych, V.
Ключевые слова: кролівництво
кролиководство
rabbits
екологічно чисті продукти
экологически чистые продукты
organic food
ветеринарно-санітарна оцінка якості м’ясопродукції
ветеринарно-санитарная оценка качества мясопродукции
veterinary and sanitary evaluation of the quality of mea
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Котелевич В. А. Технології органічного виробництва у галузі кролівництва / В. А. Котелевич // Інтелектуальна економіка: глобальні тенденції та національні перспективи : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 26 трав. 2016 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – С. 213–217.
Аннотация: В доповіді піднімаються питання забезпечення населення екологічно чистими продуктами, важлива роль при цьому відводиться органічному виробництву кролятини.
В докладе поднимаются вопросы обеспечения населения экологически чистыми продуктами, важная роль при этом отводится органическому производству крольчатины.
The report raised the issue of public organic food, an important role is given to organic produce rabbit.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7520
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
IEHTtaNP_2016_213-217.pdf182,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет