DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7533

Название: Особливості структуризації в хлібопродуктовому підкомплексі
Авторы: Плотнікова, М. Ф.
Plotnikova, M.
Ключевые слова: структуризація
хлібопродуктовий підкомплекс
чинники структуризації
напрямки структуризації
Дата публикации: 2005
Издатель: Дніпропетровський національний університет
Библиографическое описание: Плотнікова М. Ф. Особливості структуризації в хлібопродуктовому підкомплексі / М. Ф. Плотнікова // Економіка: проблеми теорії та практики. – 2005. – Вип. 209, т. ІІ. – С. 404–413.
Аннотация: Розкрито методичні аспекти структуризації. Наведена класифікація напрямків структуризації залежно від чинників, що її спричинили. Визначено зміст та особливості структуризації в хлібопродуктовому підкомплексі України, а також основні фактори і чинники, що її зумовлюють.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7533
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
EPTtaP_2005_209_2_404-413.pdf295,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет