DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7534

Название: Структуризація хлібопродуктового підкомплексу в контексті глобалізації економічних процесів
Авторы: Плотнікова, М. Ф.
Plotnikova, M.
Ключевые слова: хлібопродуктовий підкомплекс
структуризація
агропромислова інтеграція
Дата публикации: 2006
Издатель: Дніпропетровський національний університет
Библиографическое описание: Плотнікова М. Ф. Структуризація хлібопродуктового підкомплексу в контексті глобалізації економічних процесів / М. Ф. Плотнікова // Економіка: проблеми теорії та практики. – 2006. – Вип. 213, т. ІІІ. – С. 646–651.
Аннотация: У статті розкриваються основні риси структуризації хлібопродуктового підкомплексу Житомирської області. Розкрито основні підходи до становлення економічного механізму взаємодії в корпоративних утвореннях холдингового типу.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7534
ISSN: 1561-6908
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
EPTtaP_2006_213_3_646-651.pdf58,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет