DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра інноваційного підприємництва та інвестиційної діяльності >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7536

Название: Структуризація як чинник сталого розвитку хлібопродуктового підкомплексу АПК
Другие названия: Структуризация как фактор постоянного развития хлебопродуктового подкомплекса АПК
Авторы: Плотнікова, М. Ф.
Плотникова, М. Ф.
Plotnikova, M.
Ключевые слова: виробництво зерна
хлібопродуктовий підкомплекс
агропромислові компанії
зерновиробниче підприємство
Issue Date: 2006
Издатель: Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва
Библиографическое описание: Плотнікова М. Ф. Структуризація як чинник сталого розвитку хлібопродуктового підкомплексу АПК / М. Ф. Плотнікова // Вісн. Харківського нац. аграр. ун-ту. Сер. Економіка АПК і природокористування. – 2006. – № 2. – С. 248–253.
Аннотация: Розкрито основні проблеми розвитку хлібопродуктового підкомплексу в Житомирській області. Відзначаються спад виробництва та основні чинники, що його зумовили. Одним зі шляхів виходу з кризи запропоновано посилення інтеграційних процесів та організацію агропромислових компаній корпоративного типу.
Раскрыто основные проблемы развития хлебопродуктового подкомплекса в Житомирской области. Обозначаются спад производства и основные его причины. Одним из путей выхода из кризиса предложено усиление интегральных процессов и организация агропромышленных компаний корпоративного типа.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7536
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Visnyk_KhNAU_2006_2_248-253.pdf116,71 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU