DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7536

Название: Структуризація як чинник сталого розвитку хлібопродуктового підкомплексу АПК
Другие названия: Структуризация как фактор постоянного развития хлебопродуктового подкомплекса АПК
Авторы: Плотнікова, М. Ф.
Плотникова, М. Ф.
Plotnikova, M.
Ключевые слова: виробництво зерна
хлібопродуктовий підкомплекс
агропромислові компанії
зерновиробниче підприємство
Дата публикации: 2006
Издатель: Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва
Библиографическое описание: Плотнікова М. Ф. Структуризація як чинник сталого розвитку хлібопродуктового підкомплексу АПК / М. Ф. Плотнікова // Вісн. Харківського нац. аграр. ун-ту. Сер. Економіка АПК і природокористування. – 2006. – № 2. – С. 248–253.
Аннотация: Розкрито основні проблеми розвитку хлібопродуктового підкомплексу в Житомирській області. Відзначаються спад виробництва та основні чинники, що його зумовили. Одним зі шляхів виходу з кризи запропоновано посилення інтеграційних процесів та організацію агропромислових компаній корпоративного типу.
Раскрыто основные проблемы развития хлебопродуктового подкомплекса в Житомирской области. Обозначаются спад производства и основные его причины. Одним из путей выхода из кризиса предложено усиление интегральных процессов и организация агропромышленных компаний корпоративного типа.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7536
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Visnyk_KhNAU_2006_2_248-253.pdf116,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет