DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7545

Название: Поживна цінність кормів для годівлі молочних корів в умовах ТОВ «Сігнет-Мілк» Попільнянського району Житомирської області
Другие названия: Питательная ценность кормов для кормления молочных коров в условиях ООО «Сигнет-Милк» Попельнянского района Житомирской области
The nutritional value of feed for feeding dairy cows in conditions of LLC «Milk Signet» Popilnyansky district, Zhytomyr region
Авторы: Ковальчук, І. В.
Ковальчук, И. В.
Kovalchuk, I.
Загоруй, І. М.
Загоруй, И. М.
Zagoruy, I.
Ключевые слова: технологія виробництва молока
технологии производства молока
мilk production technology
середні проби кормів
средние пробы кормов
аverage sample feed
силос
silage
сінаж
сенаж
soilage
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Ковальчук І. В. Поживна цінність кормів для годівлі молочних корів в умовах ТОВ «Сігнет-Мілк» Попільнянського району Житомирської області / І. В. Ковальчук, І. М. Загоруй // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : зб. наук. пр. / Житомир. нац. агроекол. ун-т. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 6. – С. 24–27.
Аннотация: Сучасні технології виробництва молока ґрунтуються на врахуванні біологічних та господарських особливостей худоби, що надає можливість виробити максимальну кількість продукції за оптимізованих витрат праці та матеріально-технічних засобів.
Современные технологии производства молока основываются на учете биологических и хозяйственных особенностях скота, что дает возможность выработать максимальное количество продукции при оптимизированных затратах труда и материально-технических средствах.
Modern technologies of milk production based on consideration of biological, economic characteristics of livestock, which enables to produce maximum the number of products with optimized cost of labor, material and technical means.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7545
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
TVPPT_2016_6_24-27.pdf947,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет