DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7901

Название: Основи технології виробництва яловичини на промисловій основі
Другие названия: Основы технологии производства говядины на промышленной основе
Bases of technology of production of beef on to industrial basis
Авторы: Ткачук, В. П.
Tkachuk, V.
Табалюк, Я. В.
Tabalyuk, Y.
Ключевые слова: яловичина
говядина
beef
технологічні операції
технологические операции
technological operations
виробництво яловичини
производство говядины
production of beef
Issue Date: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Ткачук В. П. Основи технології виробництва яловичини на промисловій основі / В. П. Ткачук, Я. В. Табалюк // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : зб. наук. пр. / Житомир. нац. агроекол. ун-т. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 6. – С. 79–82.
Аннотация: Для спеціалізованих господарств із виробництва яловичини характерні вищі середньодобові прирости і менші затрати праці й витрати кормів на одиницю продукції. Розміри спеціалізованих господарств за кількістю поголів’я коливаються від 1,5 до 15 тис. голів молодняку великої рогатої худоби, а за обсягом виробництва м’яса – від 100 до 3500 т за рік.
Для специализированных хозяйств из производства говядины характерные более высокие среднесуточные приросты и меньшие затраты труда и затраты кормов на единицу продукции. Размеры специализированных хозяйств за количеством поголовья колеблются от 1,5 до 15 тыс. молодняка крупного рогатого скота, а по объему производства мяса – от 100 до 3500 т за год.
For the specialized economies from the production of beef characteristic higher average daily increases and less expenses of labour and expense of forage are on unit of products. The sizes of the specialized economies after the amount of population hesitate from 1,5 to 15 thousand chairmen to the sapling/pl of cattle, and on a production of meat volume – from 100 to 3500 t for a year.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7901
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
TVPT_2016_6_79-82.pdf941,86 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU