DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7901

Название: Основи технології виробництва яловичини на промисловій основі
Другие названия: Основы технологии производства говядины на промышленной основе
Bases of technology of production of beef on to industrial basis
Авторы: Ткачук, В. П.
Tkachuk, V.
Табалюк, Я. В.
Tabalyuk, Y.
Ключевые слова: яловичина
говядина
beef
технологічні операції
технологические операции
technological operations
виробництво яловичини
производство говядины
production of beef
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Ткачук В. П. Основи технології виробництва яловичини на промисловій основі / В. П. Ткачук, Я. В. Табалюк // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : зб. наук. пр. / Житомир. нац. агроекол. ун-т. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 6. – С. 79–82.
Аннотация: Для спеціалізованих господарств із виробництва яловичини характерні вищі середньодобові прирости і менші затрати праці й витрати кормів на одиницю продукції. Розміри спеціалізованих господарств за кількістю поголів’я коливаються від 1,5 до 15 тис. голів молодняку великої рогатої худоби, а за обсягом виробництва м’яса – від 100 до 3500 т за рік.
Для специализированных хозяйств из производства говядины характерные более высокие среднесуточные приросты и меньшие затраты труда и затраты кормов на единицу продукции. Размеры специализированных хозяйств за количеством поголовья колеблются от 1,5 до 15 тыс. молодняка крупного рогатого скота, а по объему производства мяса – от 100 до 3500 т за год.
For the specialized economies from the production of beef characteristic higher average daily increases and less expenses of labour and expense of forage are on unit of products. The sizes of the specialized economies after the amount of population hesitate from 1,5 to 15 thousand chairmen to the sapling/pl of cattle, and on a production of meat volume – from 100 to 3500 t for a year.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7901
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
TVPT_2016_6_79-82.pdf941,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет