DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини >
Кафедра нормальної і патологічної морфології, гігієни та експертизи >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8232

Название: Порівняльний аналіз якості м’яса кролів залежно від породних особливостей
Другие названия: Сравнительный анализ качества мяса кроликов в зависимости от породных особенностей
Comparative analysis of rabbit meat quality depending on the characteristics of waste
Авторы: Котелевич, В. А.
Kotelevich, V.
Скогутовська, Л. С.
Скогутовская, Л. С.
Scogutovska, L.
Ключевые слова: ветеринарно-санітарна експертиза
ветеринарно-санитарная экспертиза
veterinary and sanitary examination
ветеринарно-санітарна оцінка
ветеринарно-санитарная оценка
veterinary and sanitary evaluation
м’ясо
мясо
meat
санітарна якість
санитарное качество
sanitary quality
кролятина
крольчатина
rabbit
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Котелевич В. А. Порівняльний аналіз якості м’яса кролів залежно від породних особливостей / В. А. Котелевич, Л. С. Скогутовська // Проблеми заразної та незаразної патології тварин : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 10-річчю каф. паразитології, ветеринарно-санітарної експертизи та зоогігієни, 2–4 листоп. 2016 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – С. 97–99.
Аннотация: Проблема забезпечення населення України екологічно чистою тваринницькою продукцією є особливо актуальною. Посприяти вирішенню цього питання, на нашу думку, може кролятина. Вона займає одне з перших місць серед усіх видів м’яса.
Проблема обеспечения населения Украины экологически чистой животноводческой продукцией является особенно актуальной. Помочь решению этого вопроса, по нашему мнению, может крольчатина. Она занимает одно из первых мест всех видов мяса.
The problem of ensuring the population of Ukraine is environmentally friendly Pure livestock production is particularly relevant. To help solve this issue, in our opinion, can rabbit. It is one of the first places among all types of meat.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8232
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
M_m_nauk_pr_konf_2016_97-99.pdf225,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет