DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини >
Кафедра нормальної і патологічної морфології, гігієни та експертизи >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8261

Название: Якість та безпека харчових продуктів у Житомирському регіоні
Другие названия: Качество и безопасность пищевых продуктов в Житомирском регионе
Quality and food safety in Zhytomyr region
Авторы: Котелевич, В. А.
Kotelevich, V.
Ключевые слова: якість та безпека
качество и безопасность
quality and safety
м’ясні та молочні продукти
мясные и молочные продукты
meat and dairy products
ковбаси
колбасы
sausage
моніторинг
мониторинг
monitoring
виробництво
производство
production
Дата публикации: 2017
Издатель: Полтавська державна аграрна академія; Укрпромторгсервіс
Библиографическое описание: Котелевич В. А. Якість та безпека харчових продуктів у Житомирському регіоні / В. А. Котелевич // Вирішення сучасних проблем у ветеринарній медицині : матеріали II Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 4–5 квіт. 2017 р. – Полтава : Укрпромторгсервіс, 2017. – С. 28–32.
Аннотация: Актуальність проблеми. У сучасних умовах жорсткої конкурентної боротьби за ринки збуту продукції підприємства розвинутих країн все ширше застосовують ефективний інструмент забезпечення успіху – системи якості, які відповідають визнаним міжнародним вимогам, що містяться у Міжнародних та Європейських стандартах з якості та сертифікації. Основою гарантування безпеки молочної продукції в Україні залишається система моніторингу санітарно небезпечних збудників та залишкових кількостей токсичних речовин. Для усунення ризику небезпек споживача молочної продукції необхідно удосконалювати систему контролю сировини, яку використовують для виготовлення продуктів, за показниками безпеки на всіх етапах виробництва.
Актуальность проблемы. В современных условиях жесткой конкурентной борьбы за рынки сбыта продукции предприятия развитых стран все шире применяют эффективный инструмент обеспечения успеха – системы качества, которые соответствуют признанным международным требованиям, содержащимся в Международных и Европейских стандартах качества и сертификации. Основой обеспечения безопасности молочной продукции в Украине остается система мониторинга санитарно опасных возбудителей и остаточных количеств токсичных веществ. Для устранения риска опасностей потребителя молочной продукции необходимо совершенствовать систему контроля сырья, используемого для изготовления продуктов по показателям безопасности на всех этапах производства.
Relevance of the problem. In today's competitive environment, competitive markets for products from developed countries increasingly use an effective instrument of success – quality systems that meet recognized international requirements in the International and European Quality and Certification Standards. The basis for guaranteeing the safety of dairy products in Ukraine remains the monitoring system of sanitary hazards and residual amounts of toxic substances. In order to eliminate the risk of dangers to the consumer of dairy products, it is necessary to improve the control system of raw materials used for the manufacture of products, according to safety indicators at all stages of production.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8261
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
M_nauk_pr_int_konf_2017_28-32.pdf207,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет