Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8422
|
Название: | Особливості бухгалтерського обліку в умовах органічного виробництва продукції рослинництва |
Авторы: | Суліменко, Л. А. Sulimenko, L. Киян, А. В. Kyian, A. |
Ключевые слова: | собівартість продукції органічна продукція первинний облік |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Суліменко Л. А. Особливості бухгалтерського обліку в умовах органічного виробництва продукції рослинництва / Л. А. Суліменко, А. В. Киян // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 346–351. |
Аннотация: | Ефективність управління виробничою діяльністю аграрних підприємств в умовах ринкових відносин залежить від рівня інформаційного забезпечення керівників та спеціалістів. Собівартість продукції, як один із важливих показників ефективності виробництва, залежить як від понесених витрат і кількості одержаної продукції, так і від методики її визначення. Разом з тим важливим питанням є підвищення вимог до якості сільськогосподарської продукції у зв’язку із забрудненням довкілля, застосуванням агрохімікатів при виробництві продукції. В свою чергу, зростання екологічної свідомості населення щодо виробництва якісної, безпечної та корисної продукції вимагає появи ринку сертифікованого процесу виробництва та маркованої органічної продукції та забезпечує мінімізацію шкоди довкіллю. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8422 |
ISBN: | 978-966-8706-89-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|