DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8426

Название: Фактори та особливості ціноутворення на органічну продукцію
Авторы: Кільніцька, О. С.
Kilnitska, O.
Соколова, А. О.
Sokolova, A.
Ключевые слова: органічне виробництво
цінова політика
собівартість
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Кільніцька О. С. Фактори та особливості ціноутворення на органічну продукцію / О. С. Кільніцька, А. О. Соколова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 358–363.
Аннотация: Зважаючи на те, що вітчизняне сільське господарство є визначальною галуззю у забезпечені населення харчовими продуктами, питання екологічної безпечності мають першочергове значення. Державною цільовою програмою розвитку українського села на період до 2015 року визначено стратегічний напрям формування агроекологічного іміджу України. В межах цього напряму, Програмою було передбачено сприяти ціноутворенню, з урахуванням екологічності продукції. Значний науково-практичний інтерес щодо ціноутворення на екопродукцію обумовлено тим, що розвиток органічного виробництва визначено Кабінетом Міністрів України одним з головних пріоритетів роботи Міністерства аграрної політики та продовольства на 2017 рік. Органічне виробництво розвивається в Україні шаленими темпами, за п’ять років приріст склав 90 %.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8426
ISBN: 978-966-8706-89-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2017_358-363.pdf176,23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет