DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8464

Название: Особливості виробництва органічного молока
Авторы: Шуляр, А. Л.
Shular, A.
Ткачук, В. П.
Tkachuk, V.
Омелькович, С. П.
Omelkovych, S.
Ключевые слова: органічні корми
сертифікація сільськогосподарської продукції
охорона здоров’я тварин
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Шуляр А. Л. Особливості виробництва органічного молока / А. Л. Шуляр, В. П. Ткачук, С. П. Омелькович // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 160–164.
Аннотация: Ринок органічної продукції вже близько двох десятиріч є одним з найбільш динамічних ринків продовольства у світі й стає популярною альтернативою споживанню традиційної продукції. Попит на органічну продукцію у країнах Європейського Союзу вдвічі перевищує пропозицію, тому значні її обсяги з великим успіхом експортуються у ці країни для подальшої переробки та споживання, а українські органічні експортери продовжують бути одними з найважливіших постачальників на міжнародній арені.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8464
ISBN: 978-966-8706-89-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2017_160-164.pdf249,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет