DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8468

Название: Роль органічного виробництва у формуванні якості і безпеки харчової продукції у Житомирському регіоні
Авторы: Котелевич, В. А.
Kotelevych, V.
Ключевые слова: показники безпеки
кролівництво
якісні показники м’яса
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Котелевич В. А. Роль органічного виробництва у формуванні якості і безпеки харчової продукції у Житомирському регіоні / В. А. Котелевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 169–172.
Аннотация: В час швидкого розвитку інформаційних технологій, комп’ютеризацій, час інтернету та інтенсивного розвитку промисловості, значно зростає роль сільського господарства, оскільки існує щоденна потреба в харчуванні і особливо споживання продуктів, які вирощуються і виробляються за безпечними технологіями. Виробництво безпечних продуктів харчування належної якості, що є складовою безпеки життя населення – одне з основних і пріоритетних завдань агропромислового комплексу України. Адже забруднення навколишнього середовища антропогенного походження на початок ХХІ ст. досягло такого масштабу, що почало становити небезпеку для існування людини як біологічного виду. Тому метою наших досліджень є визначення якості та безпечності продуктів тваринного та рослинного походження, харчових продуктів, підконтрольних ветеринарній службі, і кормів, інформування споживачів про ризики, пов’язані із вживанням низькоякісних продуктів тваринного походження, використанням кормів, що містять залишки ветеринарних препаратів та забруднюючих речовин, а також розширення ринків збуту вітчизняної сільськогосподарської продукції.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8468
ISBN: 978-966-8706-89-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2017_169-172.pdf165,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет