DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2014, № 1 (39), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/852

Название: Оцінка фенотипової консолідації показників молочної продуктивності первісток української чорно-рябої і червоно-рябої молочних порід різних генотипів
Другие названия: The evaluation of phenotypic consolidation of heifers milk productivity of Ukrainian Black-and-White and Red-and-White dairy breeds of different genotypes
Авторы: Іванов, І. А.
Ivanov, I.
Ключевые слова: українська чорно-ряба молочна порода
Ukrainian Black-and-White dairy breed
фенотипові консолідація
phenotypic consolidation
мінливість
variability
Дата публикации: 2014
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Іванов І. А. Оцінка фенотипової консолідації показників молочної продуктивності первісток української чорно-рябої і червоно-рябої молочних порід різних генотипів / І. А. Іванов // Вісник ЖНАЕУ. – 2014. – № 1 (39), т. 1. – С. 146-151.
Аннотация: Порівнюючи молочну продуктивність корів українських чорно-рябої і червоно-рябої молочних порід, як з середнім по стаду, так і в деяких генотипних груп, найкращими за надоєм і кількістю молочного жиру виявилися тварини з генотипом 93,75 % Г. За вмістом жиру в молоці серед чорно-рябих найкращими були первістки голштинізовані на 93,75 %, а серед червоно-рябих на 87,5 %. У первісток українських чорно-рябої і червоно-рябої молочних порід коливання ступеню консолідації від -0,55 до 0,33 свідчить про відсутність суттєвого впливу голштинізації на мінливість і варіабельність ознак молочної продуктивності.
Описание: Comparing the dairy productivity of Black-and-White and Red-and-White breeds, the best in milk yield and milk fat quantity were the animals with the genotype of 93,75 percent both on the average in the herd and in the context of genetic groups. The heifers which were Holstein at 93,75 percent among Blackand-White and at 87,5 percent among Red-and-White were the best in the content of fat in milk. The fluctuations in the degree of consolidation from 0,55 to 0,33 indicate the absence of significant effects of Нolsteinization on variability of milk productivity features in heifers of Ukrainian Black-and-White and Red-and-White dairy breeds.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/852
Располагается в коллекциях:2014, № 1 (39), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
VZNAU_2014_1(39)_146-151.pdf148,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет