DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8852

Название: Вплив способу висушування бджолиного обніжжя на його якість та безпечність
Другие названия: Влияние способа сушки пчелиной обножки на его качество и безопасность
Influence of the method of drying beeswax on its quality and safety
Авторы: Лісогурська, Д. В.
Лисогурская, Д. В.
Lisohurska, D.
Фурман, С. В.
Furman, S.
Кривий, М. М.
Кривой, М. Н.
Kryvyi, M.
Лісогурська, О. В.
Лисогурская, О. В.
Lisohurska, O.
Ключевые слова: бджолине обніжжя
пчелиная обножка
bee-keeping
квітковий пилок
цветочная пыльца
pollen
якість
качество
quality
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Вплив способу висушування бджолиного обніжжя на його якість та безпечність / Д. В. Лісогурська, С. В. Фурман, М. М. Кривий, О. В. Лісогурська // Проблеми заразної та незаразної патології тварин : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 10-річчю кафедри паразитології, ветеринарно-санітарної експертизи та зоогігієни, 2–4 листоп. 2016 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – С. 100–103.
Аннотация: За літературними даними, в склад бджолиного обніжжя входять жири, білки, вуглеводи, мінеральні сполуки та ціла низка біологічно активних речовин. Такий багатий склад і обумовлює високі поживні та цілющі властивості даного продукту. Одержані позитивні результати при лікуванні бджолиним обніжжям хвороб усіх органів і систем організму, в тому числі психічних, невралгічних та інших розладів. Специфіка використання цього продукту підвищує вимоги до його якості.
По литературным данным, в состав пчелиной обножки входят жиры, белки, углеводы, минеральные соединения и целый ряд биологически активных веществ. Такой богатый состав и обусловливает высокие питательные и целебные свойства данного продукта. Получены положительные результаты при лечении пчелиной обножкой болезней всех органов и систем организма, в том числе психических, невралгических и других расстройств. Специфика использования этого продукта повышает требования к его качеству.
According to the literature data, the composition of bee-keeping is composed of fats, proteins, carbohydrates, mineral compounds and a number of biologically active substances. Such a rich composition determines the high nutritional and healing properties of this product. The obtained positive results in the treatment of bee diseases of all organs and systems of the body, including mental, neuralgic and other disorders. The specific use of this product increases the requirements for its quality.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8852
ISBN: 966-05-0084-X
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
PZNPT_2016_100-103.pdf241,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет