DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/907

Название: Виробництво екологічно чистого продовольства в Україні та Канаді
Авторы: Бодак, І. В.
Ключевые слова: калорійність раціону
норми виробництва
стандарти виробництва
Дата публикации: 2013
Издатель: Полісся
Библиографическое описание: Бодак І. В. Виробництво екологічно чистого продовольства в Україні та Канаді / І. В. Бодак // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2013. – С. 121–126.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/907
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organic_20132_121-126.pdf184,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ