DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/909

Название: Інноваційні підходи до вирішення проблеми харчування
Авторы: Холодова, О. Ю.
Гончар, Л. А.
Ключевые слова: виробництво м’яса
добавки
рослинна сировина
лікарські трави
бобові культури
нут
Issue Date: 2013
Издатель: Полісся
Библиографическое описание: Холодова О. Ю. Інноваційні підходи до вирішення проблеми харчування / О. Ю. Холодова, Л. А. Гончар // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2013. – С. 112–116.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/909
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Organic_20132_112-116.pdf183,27 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU