DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9131

Название: Гастрономічний туризм: теоретичний конструкт
Авторы: Нестерчук, І. К.
Nesterchuck, I.
Ключевые слова: гастрономічний туризм
їжа
гастрономічна культура
національна кухня
Issue Date: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Нестерчук І. К. Гастрономічний туризм: теоретичний конструкт / І. К. Нестерчук // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т економіки та агробізнесу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – Т. 3. – С. 145–149.
Аннотация: Постановка проблеми. Кулінарні традиції країн світу закладалися сторіччями, так як отримували вплив численних факторів, серед яких і вплив кліматичних умов та географічного положення, економічний добробут країн і ступінь впливу їх культур. Поступово формувався етнос країни і як наслідок даного процесу – становлення гастрономічних особливостей. Відповідне твердження доводиться принаймні тим фактом, що люди, від природи всеїдні, в різних національних культурах харчуються по-різному, тому «хочеш пізнати культуру країни – спробуй її на смак». Саме з цією метою і сформувалося новий напрямок – гастрономічний туризм.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9131
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Nauk_chyt_2017_3_145-149.pdf258,09 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2022 Polissia University