DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9145

Название: Стратегічний облік як складова системи управління підприємством
Авторы: Суліменко, Л. А.
Sulimenko, L.
Вітер, С. А.
Viter, S.
Ключевые слова: стратегічне управління
стратегічний облік
управлінський облік
управління підприємством
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Суліменко Л. А. Cтратегічний облік як складова системи управління підприємством / Л. А. Суліменко, С. А. Вітер // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т економіки та агробізнесу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – Т. 3. – С. 213–217.
Аннотация: Постановка проблеми. У відповідності до ст.65 Господарського кодексу України управління підприємством здійснюється згідно його установчих документів на основі поєднання прав власника щодо господарського використання свого майна і участі в управлінні трудовим колективом. Господарська діяльність здійснюється для досягнення економічних і соціальних результатів та з метою одержання прибутку. Основою управлінської інформаційної системи суб’єктів господарювання є бухгалтерський облік. Інформація, яка формується відповідно до вимог законодавства в системі бухгалтерського обліку, спрямована здебільшого на задоволення інформаційних потреб про загальний фінансовий стан підприємства та носить ретроспективний характер. Однак, сьогоднішній динамічний розвиток світової економіки вимагає нових підходів до формування та інтерпретації інформаційних ресурсів. Ефективне функціонування підприємств в сучасних умовах залежить від їх здатності враховувати численні зміни, що відбуваються в зовнішньому середовищі та приймати необхідні стратегічні рішення.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9145
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Nauk_chyt_2017_3_213-217.pdf256,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет