DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9170

Название: Підвищення рівня товарності молока як один із напрямів забезпечення конкурентоздатності молочної продукції
Авторы: Чугаєвська, С. В.
Chugaievska, S.
Ключевые слова: економіка
ринкові відносини
молочна продукція
конкурентоспроможність
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Чугаєвська С. В. Підвищення рівня товарності молока як один із напрямів забезпечення конкурентоздатності молочної продукції / С. В. Чугаєвська // Наукові читання – 2015 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, ф-т обліку та фінансів. – Житомир : ЖНАЕУ, 2015. – С. 51–55.
Аннотация: Постановка проблеми. Україна здійснює низку заходів щодо інтеграції до Європейського Союзу та СОТ, де важливою тенденцією розвитку ринкових відносин став перехід від стихійних неорганізованих обмінних процесів до їх цілеспрямованого об’єднання для забезпечення населення високоякісною конкурентоспроможною продукцією. Для переходу на якісно новий рівень виробництва у порівнянні з конкурентами виробники ставлять за мету скорочувати виробничий цикл і витрати, поліпшувати якість продуктів і послуг, зміцнювати співвідношення з постачальниками і споживачами, удосконалювати свої організаційні системи, щоб своєчасно відреагувати на зміну споживчих смаків та задовольнити потреби споживачів. Інакше кажучи, для підвищення конкурентоспроможності, підприємство створює і розвиває свої конкурентні переваги, які дозволятимуть щонайкраще використовувати наявні ресурси в умовах макросередовища.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9170
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Nauk_chyt_2015_51-55.pdf263,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет