DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9170

Название: Підвищення рівня товарності молока як один із напрямів забезпечення конкурентоздатності молочної продукції
Авторы: Чугаєвська, С. В.
Chugaievska, S.
Ключевые слова: економіка
ринкові відносини
молочна продукція
конкурентоспроможність
Issue Date: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Чугаєвська С. В. Підвищення рівня товарності молока як один із напрямів забезпечення конкурентоздатності молочної продукції / С. В. Чугаєвська // Наукові читання – 2015 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, ф-т обліку та фінансів. – Житомир : ЖНАЕУ, 2015. – С. 51–55.
Аннотация: Постановка проблеми. Україна здійснює низку заходів щодо інтеграції до Європейського Союзу та СОТ, де важливою тенденцією розвитку ринкових відносин став перехід від стихійних неорганізованих обмінних процесів до їх цілеспрямованого об’єднання для забезпечення населення високоякісною конкурентоспроможною продукцією. Для переходу на якісно новий рівень виробництва у порівнянні з конкурентами виробники ставлять за мету скорочувати виробничий цикл і витрати, поліпшувати якість продуктів і послуг, зміцнювати співвідношення з постачальниками і споживачами, удосконалювати свої організаційні системи, щоб своєчасно відреагувати на зміну споживчих смаків та задовольнити потреби споживачів. Інакше кажучи, для підвищення конкурентоспроможності, підприємство створює і розвиває свої конкурентні переваги, які дозволятимуть щонайкраще використовувати наявні ресурси в умовах макросередовища.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9170
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Nauk_chyt_2015_51-55.pdf263,96 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU