Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9267
|
Название: | Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду |
Авторы: | П’ясківський, В. М. Piaskivskyi, V. Вербельчук, Т. В. Verbelchuk, T. Вербельчук, С. П. Verbelchuk, S. |
Ключевые слова: | органічне виробництво бджільництво органічний мед сертифікація землі |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | П’ясківський В. М. Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду / В. М. П’ясківський, Т. В. Вербельчук, С. П. Вербельчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 138–143. |
Аннотация: | Бджільництво має багатовікову історію і є одним з найдавніших промислів, яким займалася людина. Україна – одна з провідних держав світу, яка має розвинуте бджільництво, що забезпечує запилення ентомофільних сільськогосподарських культур, виробництво меду, воску та іншої продукції бджільництва для потреб населення, харчової, медичної, хімічної та інших галузей. Україну в світі визнають як батьківщину культурного бджільництва, заснованого працею П. І. Прокоповича. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9267 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|