DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9277

Название: Модель каналів реалізації органічної продукції в умовах децентралізації владних повноважень
Авторы: Плотнікова, М. Ф.
Plotnikova, M.
Ключевые слова: потреби споживача
ідентифікація
набір харчування
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Плотнікова М. Ф. Модель каналів реалізації органічної продукції в умовах децентралізації владних повноважень / М. Ф. Плотнікова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 179–184.
Аннотация: Практика реалізації сільськогосподарської продукції, яка має статус органічної, переважно ілюструє використання традиційних каналів реалізації, зокрема, превалюючи ми є продаж за допомогою посередників, як то часто є супермаркети, оптові бази, спеціалізовані торгові точки. Перевагою такого підходу є відпрацьовані методи стимулювання збуту, налагоджена система та зниження витрат виробника внаслідок перекладання функції збуту на третіх осіб. Водночас низький рівень зворотного зв’язку між виробником та споживачем, значна величина прибутку, що залишається в розпорядженні посередника, невмотивованість останнього до цінової та нецінової підтримки виробника змушують шукати альтернативні підходи до засад формування збутової політики.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9277
ISBN: 978-966-8706-99-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2018_179-184.pdf187,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет