DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9284

Название: Концепція формування і функціонування різновидностей фітосмуг при виробництві органічної фітопродукції
Авторы: Сикало, О. О.
Sykalo, O.
Сильчук, О. І.
Sylchuk, O.
Вигера, С. М.
Vyhera, S.
Чернега, Т. О.
Cherneha, T.
Ключевые слова: фітоценози
фітодизайн
випаровування ґрунту
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Концепція формування і функціонування різновидностей фітосмуг при виробництві органічної фітопродукції / О. О. Сикало, О. І. Сильчук, С. М. Вигера, Т. О. Чернега // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 208–212.
Аннотация: На сучасному етапі існує декілька напрямів виробництва сировини та продукції культурних фітоценозів для харчування суспільства та використання в інших напрямах, зокрема: з використанням синтетичних технологічних матеріалів; без використання синтетичних технологічних матеріалів; з новітнім технічним та інформаційним забезпеченням. В другій половині ХХ – на початку ХХІ століття в світі відновилося історичне виробництво якісної та безпечної сировини та продукції, яке ґрунтується на обмеженні використання синтетичних технологічних матеріалів (органічне та біодинамічне господарювання), що є важливим природоохоронним чинником. За своєю суттю цей традиційний напрям виробництва продукції функціонував протягом багатьох століть, але науковий супровід розпочався лише в першій половині ХХ століття.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9284
ISBN: 978-966-8706-99-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2018_208-212.pdf88,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет