DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9285

Название: Характеристика технологічних елементів виробництва органічної продукції скотарства
Авторы: Кальчук, Л. А.
Kalchuk, L.
Дідух, М. І.
Didukh, M.
Біденко, В. М.
Bidenko, V.
Трохименко, В. З.
Trokhymenko, V.
Степаненко, В. М.
Stepanenko, V.
Ключевые слова: система утримання
спосіб утримання
метод утримання
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Характеристика технологічних елементів виробництва органічної продукції скотарства / Л. А. Кальчук, М. І. Дідух, В. М. Біденко [та ін.] // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 212–219.
Аннотация: У тваринництві, на відміну від промисловості, основним засобом переробки сировини в кінцеву продукцію є живі істоти з усім різноманіттям їх індивідуальних характеристик і поведінкових реакцій. При цьому корова виступає не тільки як засіб переробки корму в молоко, а й як засіб відтворення стада, що вимагає різних підходів на кожній з фаз біологічного циклу. У зв’язку з цим технологія виробництва молока включає в себе як невід’ємні складові частини технологію утримання тварин і технологію їх обслуговування.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9285
ISBN: 978-966-8706-99-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2018_212-219.pdf134,51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет