DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9377

Название: Шляхи вирішення проблеми кормового білку у свинарстві при виробництві органічної продукції
Авторы: Лавринюк, О. О.
Lavrynyuk, О.
Пасічко, А. В.
Pasichko, А.
Ключевые слова: годівля свиней
раціони молодняка
якість свинини
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Лавринюк О. О. Шляхи вирішення проблеми кормового білку у свинарстві при виробництві органічної продукції / О. О. Лавринюк, А. В. Пасічко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 574–578.
Аннотация: В зонах Лісостепу і Полісся України для годівлі свиней використовують зерно озимої пшениці, ячменю, кукурудзи, які в своєму складі містять лише 6,5–9,5% перетравного протеїну, 35–50% від потреби незамінних амінокислот і тому не можуть задовольнити потребу тварин в протеїні. Немає можливості використовувати для підвищення біологічної повноцінності раціонів корми тваринного походження через їх практичну відсутність та високу ціну. Щоб вирішити проблему підвищення ефективності використання кормів власного виробництва та забезпечити галузь свинарства органічними кормами без застосування синтетичних добавок, необхідно провести наукові і науково-виробничі досліди, в яких вивчити можливість підвищення біологічної повноцінності раціонів свиней за рахунок використання кормів власного виробництва та раціональної підготовки їх до згодовування.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9377
ISBN: 978-966-8706-99-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2018_574-578.pdf89,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет