DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9595

Название: Вплив технології виробництва меду на його якість
Другие названия: Влияние технологии производства меда на его качество
Influence of technology of production of honey on its quality
Авторы: Лісогурська, О. В.
Лисогурская, О. В.
Lisogurska, О.
Кривий, М. М.
Кривой, М. Н.
Kryvyi, M.
Лісогурська, Д. В.
Лисогурская, Д. В.
Lisogurska, D.
Фурман, С. В.
Furman, S.
Вербельчук, С. П.
Verbelchuk, S.
Ключевые слова: мед
honey
виробництво меду
производство меда
production of honey
якість меду
качество меда
quality of honey
стільники
соты
honeycombs
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Вплив технології виробництва меду на його якість / О. В. Лісогурська, М. М. Кривий, Д. В. Лісогурська [та ін.] // Молоді вчені у вирішенні проблем тваринництва та ветеринарії : матеріали III наук.-практ. конф., 29 листоп. 2016. – Житомир : Полісся, 2016. – С. 66–68.
Аннотация: Вступ. Виробництво меду в Україні − найбільш конкурентне в світі, поряд із зерном та олією. Україна виробляє 60 тис. тонн меду в рік та займає 5 місце в світі після Китаю, США, Аргентини та Туреччини. Але на сьогодні підприємства не можуть забезпечити достатній обсяг меду для експорту, через невідповідність технологій жорстким вимогам до якості меду, які прийняті у світі. Вступ України до Світової організації торгівлі вимагає розроблення нових та удосконалення існуючих технологій, які б забезпечували одержання продукції високої якості.
Введение. Производство меда в Украине − наиболее конкурентное в мире, наряду с зерном и маслом. Украина производит 60 тыс. тонн меда в год и занимает 5 место в мире после Китая, США, Аргентины и Турции. Но сегодня предприятия не могут обеспечить достаточный объем меда для экспорта, из-за несоответствия технологий жестким требованиям к качеству меда, принятых в мире. Вступление Украины во Всемирную торговую организацию требует разработки новых и усовершенствования существующих технологий, обеспечивающих получение продукции высокого качества.
Introduction. Honey production in Ukraine is the most competitive in the world, along with grain and oil. Ukraine produces 60 thousand tons of honey a year and takes 5th place in the world after China, the USA, Argentina and Turkey. But today, businesses can not provide enough honey for exports, due to the lack of technology to meet harsh honey quality requirements that are accepted in the world. Ukraine’s accession to the World Trade Organization requires the development of new and improved existing technologies that would ensure the receipt of high quality products.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9595
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
MVVPTV_2016_66-68.pdf332,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет