DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9813

Название: Проблеми успішних виробничих кооперативів на виробництві і переробці молока
Авторы: Вітвіцький, В. В.
Vitvitskyi, V.
Ключевые слова: виробничі кооперативи
молочна галузь
конкуренція
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Вітвіцький В. В. Проблеми успішних виробничих кооперативів на виробництві і переробці молока / В. В. Вітвіцький // Кооперативні читання: 2019 рік : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 7 черв. 2019 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 31–34.
Аннотация: Успішні кооперативи на виробництві молочної продукції біля великих міст на відміну від кооперативів глибинки мають постійну нішу її реалізації. Вони, як правило, мають свою лінійку виробів такі як молоко питне, термостатичний кефір, звичайний і термостатичний йогурти з фруктовими наповнювачами та сметана у скляних банках, кисломолочні і молоді сири, що формуються в основному вручну з відповідною якістю. Молочна сировина в основному власного виробництва членів кооперативів з вакуумними доїльними відрами з намаганням дотримання правил органічного землеробства без додавання у корми тваринних спеціалізованих кормових добавок з метою максимального наближення до природних продуктів.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9813
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Cooperative_2019_31-34.pdf586,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет