DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9871

Название: Теоретичні засади органічного виробництва риби
Авторы: Кухарець, С. М.
Kukharets, S.
Овдіюк, В. М.
Ovdiyuk, V.
Овдіюк, О. М.
Ovdiyuk, O.
Ключевые слова: органічна продукція
органічний сертифікат
аквакультура
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Кухарець С. М. Теоретичні засади органічного виробництва риби / С. М. Кухарець, В. М. Овдіюк, О. М. Овдіюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 129–132.
Аннотация: На сучасному етапі у всьому світі спостерігається розвиток органічного виробництва. Це пов’язано з тим, що нині суспільство прагне до споживання екологічно чистої органічної продукції, дбаючи цим самим про власне здоров’я та навколишнє середовище, як спадок для майбутніх поколінь. Одним із напрямків органічного виробництва є аквакультура. Варто зазначити, що вимоги сучасних споживачів до риби та морепродуктів постійно зростають. І це стимулює виробників даного продукту постійно шукати нові методики та підходи до вирощування. Таким чином, набувають актуальності напрями органічного виробництва риби та аквакультури.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9871
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій
Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_129-132.pdf96,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет