DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9880

Название: Особливості нішовості органічного сільського господарства
Авторы: Черевко, І. В.
Cherevko, I.
Ключевые слова: органічна продукція
органічне землеробство
здорове харчування
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Черевко І. В. Особливості нішовості органічного сільського господарства / І. В. Черевко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 163–167.
Аннотация: Те, що органічне сільське господарство як ніша для малих і середніх сільськогосподарських виробників у сучасному економічному середовищі є реальним шляхом їх розвитку і конкуренційного позиціонування їх з крупними сільськогосподарськими виробниками типу агрохолдингів і протистояти їм безпосередньо малі і середні господарства об’єктивно не в стані, і що в сучасних умовах цього і не потрібно робити – достатньо знайти свою, не зовсім зайняту нішу, і розвивати свій бізнес безпосередньо у ній, і що ніби практика свідчить, що такий шлях розвитку сільського господарства є ефективний і виправданий останнім часом набуває все більшого розголосу і поширення в науковій та популярно-науковій літературі. Однак кожне явище для його розуміння потребує відповідних досліджень, а не сліпого сприйняття «на віру».
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9880
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_163-167.pdf99,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет