Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9880
|
Название: | Особливості нішовості органічного сільського господарства |
Авторы: | Черевко, І. В. Cherevko, I. |
Ключевые слова: | органічна продукція органічне землеробство здорове харчування |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Черевко І. В. Особливості нішовості органічного сільського господарства / І. В. Черевко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 163–167. |
Аннотация: | Те, що органічне сільське господарство як ніша для малих і середніх сільськогосподарських виробників у сучасному економічному середовищі є реальним шляхом їх розвитку і конкуренційного позиціонування їх з крупними сільськогосподарськими виробниками типу агрохолдингів і протистояти їм безпосередньо малі і середні господарства об’єктивно не в стані, і що в сучасних умовах цього і не потрібно робити – достатньо знайти свою, не зовсім зайняту нішу, і розвивати свій бізнес безпосередньо у ній, і що ніби практика свідчить, що такий шлях розвитку сільського господарства є ефективний і виправданий останнім часом набуває все більшого розголосу і поширення в науковій та популярно-науковій літературі. Однак кожне явище для його розуміння потребує відповідних досліджень, а не сліпого сприйняття «на віру». |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9880 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|