DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9893

Название: Алгоритм обґрунтування доцільності переходу на органічне виробництво сільськогосподарських підприємств
Авторы: Ракович, О. І.
Rakovych, O.
Ключевые слова: аграрні підприємства
бізнес-планування
органічний ринок
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Ракович О. І. Алгоритм обґрунтування доцільності переходу на органічне виробництво сільськогосподарських підприємств / О. І. Ракович // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 216–220.
Аннотация: Зміна векторів діяльності, впровадження новітніх підходів та методів організації виробництва, реалізація інноваційних ідей та ефективних управлінських рішень потребують виваженої оцінки поточного стану розвитку сільськогосподарських підприємств, максимального врахування ймовірних ризиків в процесі підготовки до організаційних змін – переходу на органічне виробництво. Доцільність цього переходу обумовлюється формуванням державної політики розвитку органічного сектору та сприятливого інституціонального середовища, збільшенням кількості підприємств, що перейшли на виробництво органічної продукції, розвитком переробної сфери та ринку органічної агропродовольчої продукції, формуванням системи органічного агропродовольчого бізнесу.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9893
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій
Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_216-220.pdf89,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет