DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9894

Название: Сучасні напрямки та системи виробництва фітопродукції для правильного харчування людей
Авторы: Вигера, С. М.
Vyhera, S.
Ключевич, М. М.
Kliuchevych, M.
Середняк, Д. П.
Seredniak, D.
Ключевые слова: фітопродуценти
фітоценоз
біодинамічне виробництво
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Вигера С. М. Сучасні напрямки та системи виробництва фітопродукції для правильного харчування людей / С. М. Вигера, М. М. Ключевич, Д. П. Середняк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 221–227.
Аннотация: Гармонізація життя суспільства в Храмі Природи України на сучасному етапі є надзвичайно проблемною, а тому актуальною. Адже внаслідок непродуманої політики в певних умовах порушується баланс формування та функціонування природних і культурних фітоценозів, відповідно принципи гармонізації природних регулюючих механізмів, співвідношення хімічних елементів в атмосферному повітрі і опадах, інтенсивності забруднення довкілля токсичними речовинами тощо.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9894
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_221-227.pdf194,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет