DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9895

Название: Ціновий моніторинг на органічну продовольчу продукцію
Авторы: Кільніцька, О. С.
Kilnitska, O.
Кравчук, Н. І.
Kravchuk, N.
Ключевые слова: органічна продукція
здорове харчування
продовольчі товари
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Кільніцька О. С. Ціновий моніторинг на органічну продовольчу продукцію / О. С. Кільніцька, Н. І. Кравчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 227–232.
Аннотация: Формування та розвиток ринкової соціально орієнтованої економіки призвело до посилення пріоритетного значення та ролі ціноутворення. Ціна та якість є ключовими факторами економічної конкуренції. Внаслідок зростання цін на робочу силу, сировину, енергоносії, високого рівня інфляції, збільшення процентних ставок по кредитах, загострення конкуренції, зниження купівельної спроможності покупців, інтеграції України в світовий економічний простір та глобалізації соціально-економічних процесів рівень цін на продовольство відзначається значними динамічними змінами та їх варіацією навіть у межах однорідних товарних груп. Багатогалузевість національного господарства, різноманітність сфер економічної діяльності, територіальні та регіональні особливості України накладають свій відбиток на рівень цін окремих видів, сортів, типів, асортименту продовольчих товарів та процеси ціноутворення. З огляду на вищезазначене, доцільним є здійснення цінового моніторингу на продовольчі товари, у тому числі органічні.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9895
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_227-232.pdf116,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет