DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9930

Название: Особливості формування продуктивності жита озимого за використання препаратів біологічного походження
Авторы: Савчук, О. І.
Savchuk, O.
Кошицька, Н. А.
Koshytska, N.
Гуреля, В. В.
Hurelia, V.
Ключевые слова: органічне виробництво
жито озиме
фотосинтез
фотосинтетичний потенціал озимого жита
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Савчук О. І. Особливості формування продуктивності жита озимого за використання препаратів біологічного походження / О. І. Савчук, Н. А. Кошицька, В. В. Гуреля // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 357–363.
Аннотация: Жито озиме – традиційна, найбільш цінна поліська культура, зерно якої використовують для виробництва хлібопекарського борошна, що має високі харчові властивості. Проте вітчизняний титул «житниці Європи» стрімко втрачає свою популярність – площі посівів продовжують скорочуватись, понижаючи планку «антирекордних» обсягів виробництва [1].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9930
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_357-363.pdf123,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет