DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9947

Название: Використання харчових добавок при виробництві органічних харчових продуктів
Авторы: Кальчук, Л. А.
Kalchuk, L.
Дідух, М. І.
Didukh, M.
Біденко, В. М.
Bidenko, V.
Трохименко, В. З.
Trohymenko, V.
Степаненко, В. М.
Stepanenko, V.
Ключевые слова: харчові добавки
сертифікація
органічне виробництво
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Використання харчових добавок при виробництві органічних харчових продуктів / Л. А. Кальчук, М. І. Дідух, В. М. Біденко [та ін.] // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 433–438.
Аннотация: Органічне виробництво це – сертифікована діяльність, пов’язана з виробництвом сільськогосподарської продукції (у тому числі всі стадії технологічного процесу, а саме первинне виробництво (включаючи збирання), підготовка, обробка, змішування та пов’язані з цим процедури, наповнення, пакування, переробка, відновлення та інші зміни стану продукції), що провадиться із дотриманням вимог законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції [3].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9947
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_433-438.pdf96,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет