DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9948

Название: Роль біологічного методу у вирощуванні органічної продукції
Авторы: Шишкіна, К. І.
Shyshkina, K.
Малинка, Л. В.
Malynka, L.
Ключевые слова: економіка
органічна продукція
інтенсивне землеробство
Issue Date: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Шишкіна К. І. Роль біологічного методу у вирощуванні органічної продукції / К. І. Шишкіна, Л. В. Малинка // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 438–440.
Аннотация: Сучасний етап розвитку людства характеризується безперервним збільшенням обсягів виробництва продовольства, що до недавнього часу розглядалось як єдиний критерій успішного ведення сільського господарства. Сільське господарство є такою галуззю економіки, у якій виробництво найбільш тісно пов’язане з природою, проте науково-технічний розвиток сільського господарства і процеси переходу цієї сфери людської діяльності на промислову основу призвели до багатьох несприятливих змін у навколишньому середовищі. У своєму прагненні постійно нарощувати виробництво продукції товаровиробники піднесли ці перетворення на новий рівень, спричинивши цим самим негативні зміни в ланцюгах екосистем і біологічному кругообігу, погіршили стан довкілля.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9948
ISBN: 978-617-7684-18-2
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Organik_2019_438-440.pdf51,37 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU