DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10749

Название: Особливості технології виробництва свинини в умовах фермерського господарства Biopark Okologisher Landbau (Німеччина)
Другие названия: Peculiarities of pork production technology in the conditions of Biopark Okologisher Landbau farm (Germany)
Авторы: Іванюк, О. О.
Ivanyuk, O.
Ключевые слова: органічне виробництво
organic production
технологія
technology
свині
pigs
органічна продукція
organic products
стандарт
standard
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Іванюк О. О. Особливості технології виробництва свинини в умовах фермерського господарства Biopark Okologisher Landbau (Німеччина) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2020. – 39 с.
Аннотация: Технології виробництва свинини в умовах фермерського господарства Biopark Okologisher Landbau (Німеччина) показують, що високий і постійно зростаючий попит на органічну продукцію в Німеччині є головним фактором розвитку органічного свинарства у всьому світі.Німецькі споживачі готові платити вищу ціну за органічну продукцію і тим самим створювати особливі екологічні ефекти та показники якості для органічних фермерів. Для подальшого розвитку органічного тваринництва в Україні важливими є визначені політичні напрямки та чіткі стратегічні дії щодо органічного виробництва. Необхідно розпочати із співробітництва між українським та німецьким секторами органічного виробництва.
Biopark Okologisher Landbau (Germany) pork production technologies show that the high and ever-increasing demand for organic products in Germany is a major factor in the development of organic pig farming worldwide. German consumers are willing to pay a higher price for organic products and thus create special environmental effects and quality indicators for organic farmers.For the further development of organic animal husbandryin Ukraine, certain policy directions and clear strategic actions for organic production are important. It is necessary to start with cooperation between the Ukrainian and German sectors of organic production.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10749
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ivanyuk_OO_KR_204_2020.pdf1,59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет