DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/1158

Название: Органічне виробництво – складова якісного забезпечення продовольчої безпеки України
Авторы: Сеперович, Н. В.
Ключевые слова: продовольча безпека
енергетична цінність раціону
купівельна спроможність
органічна продукція
споживчий ринок
сертифікація виробництва
інституційна інфраструктура
Дата публикации: 2014
Издатель: Полісся
Библиографическое описание: Сеперович Н. В. Органічне виробництво – складова якісного забезпечення продовольчої безпеки України / Н. В. Сеперович // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2014. – С. 58–64.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1158
ISBN: 978-966-655-728-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organic_2014_58-64.pdf230,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет