DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1158

Название: Органічне виробництво – складова якісного забезпечення продовольчої безпеки України
Авторы: Сеперович, Н. В.
Ключевые слова: продовольча безпека
енергетична цінність раціону
купівельна спроможність
органічна продукція
споживчий ринок
сертифікація виробництва
інституційна інфраструктура
Issue Date: 2014
Издатель: Полісся
Библиографическое описание: Сеперович Н. В. Органічне виробництво – складова якісного забезпечення продовольчої безпеки України / Н. В. Сеперович // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2014. – С. 58–64.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1158
ISBN: 978-966-655-728-8
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Organic_2014_58-64.pdf230,94 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU