Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12776
|
Название: | Порівняльна оцінка якості молока корів, одержаного в господарствах різних форм господарювання |
Другие названия: | Comparative assessment of the quality of cow's milk obtained in farms of different forms of management |
Авторы: | Савчук, В. С. Savchuk, V. |
Ключевые слова: | скотарство cattle breeding якість і безпечність молока milk quality and safety |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Савчук В. С. Порівняльна оцінка якості молока корів, одержаного в господарствах різних форм господарювання : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2022. – 32 с. |
Аннотация: | У результаті проведених досліджень встановлено, що в особистих підсобних господарствах доцільно суворо дотримуватись технології отримання молока високої якості, застосовуючи високоефективні режими санітарної обробки молочного посуду. Підприємствам з переробки молока доцільно вести роз’яснювальну роботу серед виробників сировини щодо втрат, які вони несуть через недотримання санітарно-гігієнічних норм доїння та охолодження молока. Researches, it is established that in personal subsidiary farms it is expedient to adhere strictly to the technology of obtaining high-quality milk, applying highly efficient modes of sanitary treatment of dairy utensils. Milk processing enterprises to explain to raw material producers about the losses they incur due to non-compliance with sanitary and hygienic norms of milking and cooling of milk. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12776 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|