DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12776

Название: Порівняльна оцінка якості молока корів, одержаного в господарствах різних форм господарювання
Другие названия: Comparative assessment of the quality of cow's milk obtained in farms of different forms of management
Авторы: Савчук, В. С.
Savchuk, V.
Ключевые слова: скотарство
cattle breeding
якість і безпечність молока
milk quality and safety
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Савчук В. С. Порівняльна оцінка якості молока корів, одержаного в господарствах різних форм господарювання : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2022. – 32 с.
Аннотация: У результаті проведених досліджень встановлено, що в особистих підсобних господарствах доцільно суворо дотримуватись технології отримання молока високої якості, застосовуючи високоефективні режими санітарної обробки молочного посуду. Підприємствам з переробки молока доцільно вести роз’яснювальну роботу серед виробників сировини щодо втрат, які вони несуть через недотримання санітарно-гігієнічних норм доїння та охолодження молока.
Researches, it is established that in personal subsidiary farms it is expedient to adhere strictly to the technology of obtaining high-quality milk, applying highly efficient modes of sanitary treatment of dairy utensils. Milk processing enterprises to explain to raw material producers about the losses they incur due to non-compliance with sanitary and hygienic norms of milking and cooling of milk.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12776
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Savchuk_VS_KR_204_2021.pdf801 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет