DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13180

Название: Контроль якості та безпечності молока в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод»
Другие названия: Quality and safety control of milk under the conditions of Haliivsky Maslozavod
Авторы: Євтушенко, А. А.
Yevtushenko, A.
Ключевые слова: молоко-сировина
raw milk
якість
quality
безпечність
safety
мезофільна та термостійка мікрофлора
mesophilic and heat-resistant microflora
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Євтушенко А. А. Контроль якості та безпечності молока в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2022. – 37 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота присвячена вивченню контролю якості та безпечності молока – сировини в умовах переробного підприємства. В результаті проведених досліджень встановлено, що у молочних продуктах для зниження термостійкої мікрофлори рекомендується використовувати молоко – сировину екстра ґатунку, а молоко нижчих сортів пастеризувати при 85 ± 0,5 °С і вище. А також встановлено, що на переробку надходить молоко різної якості, тобто з підвищеним вмістом жиру та білку.
The qualification work is devoted to the study of quality control and safety of milk - raw material in the conditions of a processing enterprise. As a result of the conducted research, it was established that in order to reduce heat-resistant microflora in dairy products, it is recommended to use milk - raw material of extra grade, and to pasteurize milk of lower grades at 85 ± 0.5 °C and above. It was also established that milk of different quality, i.e., with an increased content of fat and protein, is received for processing.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13180
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Yevtushenko_AA_KR_204_2022.pdf859,74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет