DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13201

Название: Особливості формування молочної продуктивності корів в умовах ТОВ «Вертокиївка»
Другие названия: Peculiarities of the formation of milk productivity of cows in the conditions of "Vertokyivka"
Авторы: Морозова, О. В.
Morozova, O.
Ключевые слова: молочна продуктивність
milk productivity
надій
yield
ембріональний розвиток
embryonic development
жива маса
live weight
якість молока
milk quality
лактація
lactation
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Морозова О. В. Особливості формування молочної продуктивності корів в умовах ТОВ «Вертокиївка» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2022. – 36 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо особливості формування молочної продуктивності корів в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області. Було розподілено дослідні тварини за тривалістю їх ембріонального розвитку та сформовані дослідні групи. Проаналізовано динаміку живої маси дослідних телиць в основні періоди вирощування, досліджено середньодобові та абсолютні прирости телиць, молочну продуктивність, середній вміст жиру та білку в молоці дослідних корів української чорно-рябої молочної породи залежно від їх віку та лактації.
The qualification work presents the results of research on the peculiarities of the formation of milk productivity of cows in the conditions of Vertokyivka LLC of the Zhytomyr region. Research animals were divided according to the duration of their embryonic development and research groups were formed. The dynamics of the live weight of experimental heifers during the main growing periods were analyzed, the average daily and absolute gains of heifers, milk productivity, the average content of fat and protein in the milk of experimental cows of the Ukrainian black-spotted dairy breed were studied, depending on their age and lactation.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13201
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Morozova_O_KR_204_2022.pdf925,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет