DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1630

Название: Удосконалення системи управління якістю продукції молокопереробних підприємств як фактор підвищення їх конкурентоспроможності в умовах членства України у СОТ
Авторы: Чугаєвська, С. В.
Ключевые слова: молокопереробні підприємства
європейські норми
інноваційні технології
молокопродукція
Дата публикации: 2013
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Чугаєвська С. В. Удосконалення системи управління якістю продукції молокопереробних підприємств як фактор підвищення їх конкурентоспроможності в умовах членства України у СОТ / С. В. Чугаєвська // Наукові читання – 2013 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ. – Житомир : ЖНАЕУ, 2013. – Т. 2. – С. 175–180.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1630
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Naukovi_chut_2013_tom_2_175-180.pdf230,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ