DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 1 (30), т. 2 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/1859

Название: Про обслуговуючі кооперативи гібридного типу для виробників і споживачів (на прикладі «Оklahoma Food Cooperative»; США)
Другие названия: About serving cooperatives of hybrid type for producers and consumers (on «Oklahoma Food Cooperative» example; USA)
Авторы: Пантелеймоненко, А. О.
Panteleymonenko, А.
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Пантелеймоненко А. О. Про обслуговуючі кооперативи гібридного типу для виробників і споживачів (на прикладі «Оklahoma Food Cooperative»; США) / А. О. Пантелеймоненко // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 1, т. 2. – С. 18–26.
Аннотация: Відображено особливості організації і діяльності обслуговуючих кооперативів гібридного типу на прикладі «Оklahoma Food Cooperative» (США, штат Оклохома). Обґрунтовано можливість успішного забезпечення економічних інтересів товаровиробників і споживачів у межах одного кооперативу. Акцентовано на важливості урахування досвіду названого кооперативу в українській кооперативній практиці.
Описание: The organizing and operating peculiarities of hybrid-type service cooperatives on the example of «Oklahoma Food Cooperative» (Oklahoma, USA) is reflected. The opportunity of successful provision of commodity producers’ and consumers’ economic interests within the same consumer cooperative is justified. The importance of implementation a mentioned cooperative experience to Ukrainian cooperative practice is emphasized.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1859
Располагается в коллекциях:2012, № 1 (30), т. 2

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Panteleymonenko_A_About_serving_cooperatives.pdf241,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет