DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 1 (30), т. 2 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1880

Название: Кластерний підхід до аналізу діяльності м’ясопереробних підприємств
Другие названия: Cluster approach to the analysis of meat processing enterprises
Авторы: Стецюк, С. С.
Stetsyuk, S.
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Стецюк С. С. Кластерний підхід до аналізу діяльності м’ясопереробних підприємств / С. С. Стецюк // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 1, т. 2. – С. 194–204.
Аннотация: Здійснено групування регіонів України залежно від умов та результатів діяльності м’ясопереробних підприємств. На основі результатів кластерного аналізу виділено найбільш ефективні регіони у контексті результативності функціонування м’ясопереробної галузі.
Описание: The regions of Ukraine in terms of conditions and results of meat processing enterprises have been grouped. Based on the results of cluster analysis the most efficient regions in the context of the effective functioning of the meat processing industry have been identified.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1880
Располагается в коллекциях:2012, № 1 (30), т. 2

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Stetsyuk_S_Cluster_approach.pdf293,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ