DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра інноваційного підприємництва та інвестиційної діяльності >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2195

Название: Продовольча сфера України в умовах глобалізацій них викликів
Другие названия: Ukraine’s food sphere under conditions of globalization challenges
Авторы: Скидан, О. В.
Skydan, O.
Ключевые слова: продовольча безпека
food safety
аграрна політика
agrarian policy
конкурентоспроможність продукції АПК
AIC produce competitiveness
глобалізація
globalization
світовий продовольчий ринок
world food market
продовольча криза
food crisis
безпека продуктів харчування
foodstuffs safety
євроінтеграція АПК
AIC Eurointegration
Issue Date: 2009
Издатель: Преса України
Библиографическое описание: Скидан О. В. Продовольча сфера України в умовах глобалізаційних викликів / О. В. Скидан // Економіка України. – 2009. – № 11. – С. 53–64.
Аннотация: Сформульовано та обґрунтовано теоретико-методологічні основи й організаційні засади, пріоритетні завдання й головні напрями формування аграрної політики, спрямованої на забезпечення продовольчої безпеки України в умовах посилення глобалізаційних та інтеграційних процесів, розгортання світової продовольчої кризи.
Описание: The author presents and substantiates the methodological-theoretic foundations, organizational measures, priority tasks, and main directions of the formation of an agrarian policy aimed at the ensuring of Ukraine’s food safety under both the intensification of the processes of globalization and integration and the continuation of the world-wide food crisis.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2195
ISSN: 0131-775Х
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
EU_2009_11_53-64.pdf453,11 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU