DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини >
Кафедра паразитології, ветеринарно-санітарної експертизи та зоогігієни >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2228

Название: Порівняльний аналіз якості продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс»
Другие названия: Comparative analysis of quality of products of stope of chicken, which is grown in a private economy and on a complex «Agromars»
Авторы: Котелевич, В. А.
Cothelevych, V.
Бурківська, Д. А.
Burkivska, D.
Ключевые слова: якість та безпека продуктів забою
м’ясо курей
органолептичні і біохімічні показники
м’язова тканина
мікроорганізми
Дата публикации: 2013
Издатель: Ветінформ
Библиографическое описание: Котелевич В. А. Порівняльний аналіз якості продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс» / В. А. Котелевич, Д. А. Бурківська // Ветеринарна медицина України. – 2013. – № 4 (206). − С. 33−34.
Аннотация: Наведено результати порівняльного аналізу якості й безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному секторі та на комплексі. М’ясо птиці досліджено органолептично, біохімічно й бактеріологічно. За результатами досліджень встановлено, що м’ясо курей з приватного сектору значно перевищує за якістю м’ясо ТМ «Гаврилівські курчата».
Описание: In the article the resulted results of com-parative analysis of quality and safety of pro-ducts of backwall of chicken, grown in a pri-vate sector and on a complex. The organo leptical, biochemical, bacterio- logic examinations of chicken are conducted. It is set as a result of our researches, that chickens from private a sector considerably exceeds quality of the «Gavrilovski kurchata».
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2228
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
vetm_2013_4(206)_33-34.pdf3,77 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ