DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 1 (28), т. 2 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/229

Название: Особливості маркетингової товарної політики харчових підприємств
Другие названия: The features of marketing commodity policy of food enterprises
Авторы: Кравчук, І. А.
Kravchuk, І.
Issue Date: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Кравчук І. А. Особливості маркетингової товарної політики харчових підприємств / І. А. Кравчук // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 2. – С. 95–104.
Аннотация: Проаналізовано сучасні підходи до формулювання змісту поняття „товарна політика підприємства”. Вивчено особливості виконання маркетингових функцій у процесі формування й реалізації товарної політики на великих підприємствах харчової промисловості. Виявлено елементи впливу на товарну політику з боку адміністративних та технологічних підрозділів підприємств та надано пропозиції щодо її удосконалення з огляду на рівень прийняття рішень у процесах управління товарами.
Описание: The modern approaches to formulate a concept "The commodity policy of enterprise" have been analyzed. The features of implementation of marketing’s functions are studied in the process of forming and realization of commodity policy on the major enterprises of food industry. The elements of influence on a commodity policy from the side of administrative and technological subdivisions of enterprises have been exposed and suggestions of its improving in the processes of commodities management have been presented.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/229
Appears in Collections:2011, № 1 (28), т. 2

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Kravchuk_I_The_features_of_marketing_commodity.pdf242,24 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU