DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2013, № 1-2 (37), т. 2 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/2747

Название: Методичні аспекти оцінки забезпеченості овочепереробних підприємств якісною сировиною
Другие названия: Methodological aspects of assessing vegetable processing enterprises of high-quality raw material
Авторы: Косовець, Г. М.
Kosovets, G.
Ключевые слова: овочева продукція
якість сировини
овочепереробне підприємство
Дата публикации: 2013
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Косовець Г. М. Методичні аспекти оцінки забезпеченості овочепереробних підприємств якісною сировиною / Г. М. Косовець // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – №1/2 (37), т. 2. – С. 266–277.
Аннотация: Обґрунтовано методичний підхід до оцінки забезпеченості овочепереробних підприємств якісною сировиною, що відстежує двосторонній зв’язок цього процесу: не лише потреби кінцевих споживачів та відповідні механізми для ї реалізації мають «формувати» зміст даного процесу, а й рівень доступності та якості сировини повинні бути відображені у його сутності і кількісних характеристиках.
Описание: Justified methodical approach to assessment of the availability of vegetable processing enterprises of high-quality raw material that keeps track of two-way communication of this process: not only the needs of end consumers and relevant mechanisms for their implementation need to «create» the contents of this process, but also the level of availability and quality of raw materials should be reflected in its essence and quantitative characteristics.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2747
Располагается в коллекциях:2013, № 1-2 (37), т. 2

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
VZNAU_2013_1-2_2_266-277.pdf567,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет