DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2013, № 1-2 (37), т. 2 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2781

Название: Стан та проблеми розвитку м’ясопереробної галузі у Житомирській області
Другие названия: Industry in the Zhytomyr region
Авторы: Якімець, В. В.
Yakimec, V.
Ключевые слова: м'ясопереробне підприємство
meat-processing company
купівельна спроможність
purchasing power
сировинний ресурс
raw material resource
норми
norms
розширення попиту
the expansion of demand
споживання
consumption
Issue Date: 2013
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Якімець В. В. Стан та проблеми розвитку м’ясопереробної галузі у Житомирській області / В. В. Якімець // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 1/2 (37), т. 2. – С. 248–253.
Аннотация: Проаналізовано стан та основні проблеми розвитку м’ясопереробної галузі. Висвітлено забезпеченість галузі сировинними ресурсами та виявлено основні причини нестабільної цінової політики, яка склалася на ринку м’яса у Житомирській області. Розглянуто необхідність розвитку м’ясопереробних підприємств для задоволення потреб споживачів.
Описание: The condition and main problems of the meat industry. Deals with security industry resource and the main reason of unstable pricing policies that prevailed at the meat market in Zhytomyr region. The necessity of meat processing plants to meet consumer needs.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2781
Appears in Collections:2013, № 1-2 (37), т. 2

Files in This Item:

File Description SizeFormat
VZNAU_2013_1-2_2_248-253.pdf244,44 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU