DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 2 (31), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/282

Название: Безпечність та якість продуктів птахівництва згідно із системою НАССР
Другие названия: Safety and quality of poultry products in the corresponding of HASSP system
Авторы: Фотіна, Т. І.
Fotina, T.
Коваленко, І. В.
Kovalenko, I.
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Фотіна Т. І. Безпечність та якість продуктів птахівництва згідно із системою НАССР / Т. І. Фотіна, І. В. Коваленко // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 2, т. 1. – С. 162–172.
Аннотация: В даний час розширюється асортимент харчових продуктів, удосконалюються або вводяться нові технології у виробництво і зберігання харчових продуктів, змінюється тип харчування, значна частина харчових продуктів змінюється і псується. Це явище поставило перед ветсанекспертизою дуже відповідальні та складні завдання, які вимагають суворого дотримання контролю якості й безпеки продуктів харчування в процесі їх виробництва, транспортування і зберігання. Систему НАССР – необхідно вибирати з метою управління безпекою харчових продуктів в рамках загальних систем управління.
Описание: At the present time there is diversification of food products range, new technologies in a production and storage of food products are perfecting or entering, character of feed is changing, the most part of the food products is changing and deteriorating. This phenomenon put before vetsan examination very responsible and difficult tasks and in order to fulfill their it is necessary to comply with the severe quality control and safety of food production in the process of their transporting and storage. You must choose system HAССP – for the managing about the food safety within the framework of general control systems.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/282
Располагается в коллекциях:2012, № 2 (31), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Safety_and_quality_of poultry_products.pdf796,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет